KYK Yurt Başvuru Sonuçları Açıklandı! Binlerce Öğrenci İçin Yurt Kayıtları Başladı KYK Yurt Başvuru Sonuçları Açıklandı! Binlerce Öğrenci İçin Yurt Kayıtları Başladı

Trabzon’a da gelen ünlü Rus Youtuber ve Moto Vlogger Tatiana Rusozolina, Milas Söke Karayolu üzerinde geçirdiği kaza sonrasında hayatını kaybetti. Rus Youtuber’ın Trabzon’da çektiği fotoğraf ve videolar o dönem çokça paylaşılmıştı.

YouTube’da 2 milyon, Instagram’da ise ‘tanechkaozolina’ ismiyle 1 milyona yakın takipçisi bulunan Rus sosyal medya fenomeni ve Moto Vlogger Tatiana Rusozolina’dan kötü haber geldi. Motosikletiyle Türkiye turu yapan ve bu sırada çektiği fotoğraf ve videoları milyonlarca takipçili hesaplarından paylaşan Tatiana Rusozolina, Milas - Söke Karayolu Sarıçam mevkiinde Onur Obut’un kullandığı motosikletle çarpıştı.

Vatandaşların ihbarı sonrasında çok sayıda sağlık ekibi bölgeye sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptıkları müdahalede Tatiana Rusozolina’nın ne yazık ki kaza yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi.

Kaynak: İHA