Psikolog Yıldırım, yaptığı açıklamada, "Çocuk ve ergenlerin zihinsel sağlığını desteklemek için projeler geliştireceğiz. Bu projeler, gençlerin kendilerini daha iyi anlamalarını, duygusal ve sosyal becerilerini geliştirmelerini sağlayacak. Ayrıca yetişkinler ve aileler için yaşam kalitelerini artırmaya yönelik çalışmalar da yapacağız. Bireylerin kişisel ve aile içi sorunlarına çözümler üretmelerine yardımcı olmayı hedefliyoruz. Bu güzel işler için Dernek Başkanımız Muharrem Sağlam'a teşekkür ederim" dedi.

Dernek Başkanı Muharrem Sağlam ise konuşmasında, "Senihanur Hocamızın geniş tecrübesiyle çocuk, ergen psikolojisi başta olmak üzere yetişkin ve aile psikoterapisi alanında değerli projeler geliştireceğiz. Böylelikle hem bireysel hem de toplumsal anlamda önemli katkılar sağlamayı hedefliyoruz. Yıldırım hocamıza katılımları ve katkıları için teşekkür ediyorum. Güzel projelerin bizi beklediğini düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Trabzon’da Katı Atık Kararı İptal Edildi, Büyükşehir İstinafa Gidiyor Trabzon’da Katı Atık Kararı İptal Edildi, Büyükşehir İstinafa Gidiyor

Trabzon Gönüllüler Derneği'nin bu işbirliği ile toplumsal bilinci artırarak ve psikolojik destek sağlayarak önemli bir rol üstleneceği belirtiliyor.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU