Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Çavuş, bu büyük başarıyla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Ağustos ayında Türkiye genelinde üçüncü olduğumuzda, şampiyon şehre şampiyonluk yakışır diyerek Eylül ayında birinci olma sözü vermiştik. Bugün, teşkilatımızın özverili çalışmaları sayesinde bu sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Trabzon'daki genç kardeşlerimize ulaşarak Türkiye Yüzyılı' na giden yolda büyük bir adım attık."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gençliğe verdiği öneme vurgu yapan Çavuş, "Cumhurbaşkanımız her zaman gençlere arka bahçe olarak bakmadı, bizleri yol arkadaşı olarak gördü. Biz de onun izinde, genç kardeşlerimizi Türkiye'nin geleceğinde her kademede yer alacak şekilde hazırlıyoruz." ifadelerini kullandı.

Fındık Üreticilerine Zarar Veren Böceğin Yayılması Tehlikesi Fındık Üreticilerine Zarar Veren Böceğin Yayılması Tehlikesi

Trabzon'un AK gençleri, bu büyük başarıyla Türkiye genelinde bir kez daha adını duyurmayı başardı. AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları olarak bundan sonraki süreçte gençlik adına çalışmalarımızı aynı azim ve gayretle sürdürmeye devam edeceğiz
Bu vesileyle başta mahalle başkanlarımız ilçe teşkilatlarımız ve Yönetim Kurulu üyelerimize teşekkür ediyor, AK Gençliğe yeni katılan kardeşlerimize hoş geldiniz diyorum.

Muhabir: AYŞE SANCAK