Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, eylül ayında şehir genelinde birçok olaya müdahale etti. Olay yerine en hızlı şekilde ulaşma ilkesiyle görev yapan itfaiyeciler, eylül ayı içerisinde 110 yangın ve 22 adet trafik kazasına müdahalenin yanı sıra 157 can kurtarma operasyonu gerçekleştirdi.

Ekipler, 1 güvenlik olayı, 83 sel ve su baskını ile 27 diğer itfaiye olaylarına müdahalede bulundu. Ortahisar ilçesi 148 olayla ilk sırada yer alırken, Akçaabat’ta 46, Araklı’da 79, Of’ta 22, Yomra’da 12, Sürmene’de 21, Vakfıkebir’de 12, Beşikdüzü’nde 10, Maçka’da 11, Arsin’de 11, Çarşıbaşı’nda 2, Çaykara’da 7, Şalpazarı’nda 5, Tonya’da 3, Düzköy’de 6, Köprübaşı’nda 2 ve Hayrat’ta 3 olaya müdahale edildi.

7/24 NÖBETTELER

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Şehrimizin her noktasında itfaiye ekiplerimiz büyük bir gayretle çalışmalarını sürdürüyor. Her koşulda göreve koşan ekiplerimiz 7/24, yaz kış demeden vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için nöbettedir.

Trabzon’umuza daha iyi hizmet verebilmek için her geçen gün güçlenen teşkilatımız, donanımlı personeli ve modern teçhizatı ile sadece yangınlarda değil, sel, heyelan ve trafik kazaları gibi tüm olaylarda vatandaşlarımızın yanındadır. Bu özveriyle çalışmalarımız devam edecektir” ifadelerine yer verildi.

"Trabzon Plakalı Araç Esenyurt’ta Trafiği Altüst Etti!" "Trabzon Plakalı Araç Esenyurt’ta Trafiği Altüst Etti!"

Muhabir: AYŞEN KARABİNA