Ani Fren Kazaya Neden Oldu

Kaza, sabah saatlerinde Avcılar yönünde ilerleyen trafikte yaşandı. Trabzon plakalı aracın sürücüsü, aniden duran trafiği fark edince frene bastı. Sürücünün ani yavaşlamasıyla birlikte arkadan gelen araçlardan biri önündeki araca çarpmamak için manevra yaparak sağ şeride geçti. Ancak bu esnada başka bir araçla çarpışarak zincirleme kazaya sebep oldu.


4 Araç Birbirine Girdi, 1 Yaralı

Kazaya karışan toplam 4 araçtan birinin sürücüsü hafif yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıya ilk müdahaleyi yaparken, yaralının hayati tehlikesi olmadığı belirtildi. Kaza sırasında E-5 Karayolu’nun Avcılar yönünde trafik adeta durma noktasına geldi. Sürücüler uzun kuyruklarda saatlerce beklemek zorunda kaldı.

"Bayburt Koleksiyonerleri Kurumsallaşma Yolunda İlk Adımı Attı!" "Bayburt Koleksiyonerleri Kurumsallaşma Yolunda İlk Adımı Attı!"

Trafik Kazadan Sonra Normale Döndü

Kazaya karışan araçların çekilmesinin ardından trafik akışı kademeli olarak normale döndü. Uzmanlar, sürücülerin ani fren ve şerit değiştirme gibi tehlikeli hareketlerden kaçınmaları gerektiğini vurguladı. Kaza, Esenyurt bölgesindeki yoğun trafiğin bir kez daha ne kadar hassas olduğunu gösterdi.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA