Yolculara Su İkramı

Sıcak havada yolculara su ikram eden Usta, “Oda başkanı olarak talepleri yerinde dinlemek için geldim. Araçlarımızda klimalar sürekli açıktır. Oda, araçlarımız ve şoförlerimiz ile ilgili her türlü şikayetlerinizi, öneri ve beklentilerinizi WhatsApp ihbar hattımıza iletebilirsiniz.” dedi.

Trabzon'a Çevre Dostu Ulaşım! Elektrikli Otobüslerin İlk Test Sürüşü Gerçekleştirildi! Trabzon'a Çevre Dostu Ulaşım! Elektrikli Otobüslerin İlk Test Sürüşü Gerçekleştirildi!

Yolcuların Talepleri Dinlendi

Başkan Usta, yolcularla birebir sohbet ederek, onların araçlar ve şoförlerle ilgili deneyimlerini ve beklentilerini dinledi. Yolcuların memnuniyeti ve konforu için klimaların sürekli açık olmasının önemini vurgulayan Usta, odanın hizmet kalitesini artırmak adına bu tür denetimlerin devam edeceğini belirtti.

WhatsApp İhbar Hattı

Usta, yolcuların ve şoförlerin her türlü şikayet, öneri ve taleplerini iletebilmeleri için WhatsApp ihbar hattının aktif olduğunu hatırlattı. Bu hattın, odanın hizmet kalitesini artırmada önemli bir rol oynadığını ve gelen geri bildirimlerin dikkate alındığını ifade etti.

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası, şehirdeki ulaşım hizmetlerinin kalitesini artırmak ve yolcuların memnuniyetini sağlamak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Başkan Usta’nın bu denetimleri, yolcuların beklentilerini karşılamak adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Muhabir: AYTEKİN AKAY