Bordo-Mavili taraftarların büyük ilgi gösterdiği bu maçta, Trabzon'dan bir grup gazeteci de takımlarını yalnız bırakmadı. TSYD Trabzon Şubesi Başkanı Selçuk Kılıç’ın öncülük ettiği kafile, Sivasspor-Trabzonspor maçını takip etmek üzere Sivas’a gitti. Trabzon spor basınının büyük bölümü, ligin ilk haftasındaki bu önemli karşılaşmayı yerinde izlemek için hazır bulundu.

Şenol Güneş ile adeta yeniden kendini bulan Umut Bozok’tan mutlusu yok Şenol Güneş ile adeta yeniden kendini bulan Umut Bozok’tan mutlusu yok

Başkan Selçuk Kılıç, Trabzon spor basınının Sivas'ta karşılaşmayı takip etmesi için katkı sağlayan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'e teşekkürlerini iletti. Kılıç, "Trabzon spor basınının bu önemli maçta yer alması adına verdiği destek için Ahmet Metin Genç'e minnettarız" dedi.

Trabzonspor'un hedefi, Sivasspor deplasmanından 3 puanla dönerek sezona iyi bir başlangıç yapmak. Trabzon basınının ve taraftarlarının desteğiyle Bordo-Mavililer, Sivas'ta galibiyet için sahaya çıkacak.

Muhabir: AYTEKİN AKAY