Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde yürütülen çalışmalar sonucunda, Ali Osman Ulusoy Şirketler Grubu iştiraki Ulutour ile Gürcü hava yolu firması arasında 100 garanti koltuk taahhüt protokolü imzalandı.

Doğu Karadeniz Turizm Temsilcileri Göz Ardı Edildi! Trabzon Havalimanı Açılışına Davet Almadılar Doğu Karadeniz Turizm Temsilcileri Göz Ardı Edildi! Trabzon Havalimanı Açılışına Davet Almadılar

Tiflis’te gerçekleşen sözleşme, Ali Osman Ulusoy Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ahsen Aydın ve Gülşah Helva tarafından imzalandı. Bu anlaşma, bölge ekonomisi ve sağlık turizmi açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Trabzon ile Tiflis arasında haftada iki kez karşılıklı düzenlenecek uçuşlar, Pazartesi ve Perşembe günleri yapılacak. İlk uçuş, Tiflis’ten sabah 08.00’de Trabzon’a hareket ederken, Trabzon’dan ise sabah 09.00’da Tiflis’e kalkış yapılacak. Uçuşlar 148 kişilik uçaklarla gerçekleştirilecek. Bu yeni bağlantı, Trabzon’un sağlık turizmi ve ticari ilişkilerine önemli katkılar sağlayacak.

Muhabir: BİROL SANCAK