Güney Çevre Yolu Hayati Bir İhtiyaç

Şadan Eren, Trabzon’un artan trafik yükünü taşıyamadığını belirterek, mevcut sahil yolundaki trafik kazalarının sürekli hale geldiğini vurguladı. “Sadece trafik sorunu değil, şehrin büyümesi ve yeni ticari alanların yaratılması için güney çevre yolu kritik öneme sahip. Beşikdüzü'nden başlayıp Of’a kadar uzanacak bu yol, şehrin geleceğini belirleyecek” diye konuştu. Eren, güney çevre yolunun sadece bir ulaşım hattı olmadığını, aynı zamanda kentin genişlemesi için hayati bir çözüm olduğunu ifade etti.

Yeni OSB’ler ve Yaşam Alanları İçin Yer Bulunamıyor

Trabzon’da arsa sıkıntısının büyük olduğunu söyleyen Eren, “Organize Sanayi Bölgeleri yapmak için yer bulamıyoruz, konut yapacak alanlar bile sınırlı. Güney çevre yolu bu anlamda tek alternatif. Trabzon’un gelişimi için bu yola acil ihtiyaç var. Tüm yetkililerin bu konuda adım atması gerekiyor” dedi.

Trabzon İçin Tek Çözüm: Güney Çevre Yolu

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, erken seçim çağrısı yaptı Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, erken seçim çağrısı yaptı

Eren, Trabzon’da arsa sıkıntısının büyüdüğünü ve güney çevre yolunun hem şehir içi trafiği rahatlatacağını hem de yeni projeler için yer açacağını belirtti. "Trabzon tıkandı, bu yola acil ihtiyaç var," diyen Eren, güney çevre yolunun önemine dikkat çekti.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN