Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO), Van’da düzenlenen Gurme ve Gastronomi Fuarı’nda onur konuğu olarak yer aldı. Trabzon’un meşhur horon ekibinin gösterisiyle açılışı yapılan fuar, renkli ve keyifli anlara sahne oldu.

HORON GÖSTERİSİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) tarafından düzenlenen 2. Gurme ve Gastronomi Fuarı, yoğun bir katılımla kapılarını açtı. Fuara, TTSO Başkanı Erkut Çelebi, Başkan Yardımcısı Ahmet Kazaz, Van TSO Başkanı Necdet Takva ve çok sayıda protokol üyesi ile vatandaş katıldı. Açılışta Trabzon horon ekibinin sergilediği gösteri büyük alkış aldı.

“BU YIL ONUR KONUĞUMUZ TRABZON”

Van TSO Başkanı Necdet Takva, Trabzon’un onur konuğu olarak yer aldığı fuarın her yıl daha da güçlendiğini belirterek, “Van, asırlardır medeniyetlere ev sahipliği yapmış kadim bir şehirdir. Bu yıl fuarımızın onur konuğu Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’dır. Katılımlarıyla bize güç kattılar” dedi.

TRABZON’UN LEZZETLERİ AB’DEN TESCİL ALMAYI HEDEFLİYOR

TTSO Başkanı Erkut Çelebi, Trabzon’un coğrafi işaretli ürünleri ve gastronomi turizmine katkı sağlayan projelerden bahsederek, “Trabzon’un Akçaabat Köftesi, Hamsiköy Sütlacı, Vakfıkebir Ekmeği gibi önemli lezzetleri var. Bu ürünlerimize Avrupa Birliği’nden tescil almak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Trabzon’un Gururu KTÜ, Yapay Zekâ ve Veri Mühendisliği Bölümünü Açtı! Trabzon’un Gururu KTÜ, Yapay Zekâ ve Veri Mühendisliği Bölümünü Açtı!

TRABZON’UN LEZZETLERİ TANITILDI

Fuarda, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ile Trabzon Ticaret Borsası ortak bir stant açarak Trabzon’un eşsiz lezzetlerini tanıttı. Van Gurme ve Gastronomi Fuarı, 15 Eylül’e kadar ziyaretçilere açık olacak.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU