Kara Kara Düşünüyorlar

Cemil Hindistan, özel bankanın hesabının içini boşalttığını iddia ederek, “Banka bana 'siz krediyi çekmişsinizdir, unutmuşsunuzdur' dedi. Hindistan'ın eşi de duruma isyan ederek, “Bu işler bu kadar kolaysa biz gidelim bize de kredi versinler” dedi. Talihsiz Hindistan çifti, çekilen parayı geri ödemesiyle birlikte nasıl ödeyeceklerini düşünürken, hukuki yollara da başvurdu.

Hindistan, “Toplamı faiziyle beraber 300 bin lira para. Ödenmesi gereken para var ortada. Ben kullanamadığım paranın ödemesini neden yapayım? Muhtemelen telefonumuzu hacklediler ya da virüs programı yüklediler. Çünkü banka mail gönderiyormuş bu durumlar. Bizim telefonumuz bozuk olduğu için bu maillerden haberimiz yok. Bankanın burada bir güvenlik açığı olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Cemil Hindistan, hukuki mücadele başlatarak, mağduriyetinin giderilmesini ve adaletin yerini bulmasını talep ediyor. Bu olay, banka güvenlik açıklarının ve dolandırıcılık yöntemlerinin ne kadar ileri gidebileceğini bir kez daha gözler önüne serdi.
BİROL SANCAK

Muhabir: TUNCAY UÇKUN