Reşat Asrak Kimdir?

1974 yılında Kastamonu'da doğan Reşat Asrak, eğitim hayatına Kastamonu'da başladı. 1996 yılında 19 Mayıs Üniversitesi Amasya Eğitim Fakültesi’nden mezun oldu. Öğretmenlik kariyerine Trabzon'un Köprübaşı ilçesinde başlayan Asrak, birçok farklı il ve ilçede öğretmenlik ve yöneticilik görevlerinde bulundu. Kars-Selim’de asker öğretmen olarak da görev yapan Asrak, Bolu’nun Mengen ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yaptı.

Kariyerindeki Dönüm Noktaları

Trabzon’da Ayın Şoförü: Birol Dil Trabzon’da Ayın Şoförü: Birol Dil

2015 yılında Kastamonu Kredi ve Yurtlar Kurumu'nda kurucu il müdürü olarak görev alan Reşat Asrak, 2019 yılında Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak atanmıştı. Aynı zamanda Birlik Vakfı Kastamonu Şubesi'nde kurucu başkan olarak görev yapmış ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarında aktif rol almıştır.

Yeni Görev: Trabzon Vakıflar Bölge Müdürü

Reşat Asrak, uzun yıllara dayanan kamu hizmeti tecrübesi ve sivil toplumdaki aktif rolü ile Trabzon Vakıflar Bölge Müdürü olarak yeni görevine başladı. Evli ve 3 çocuk babası olan Asrak, Trabzon'daki bu önemli görevi devralarak, bölgenin vakıflarla ilgili işlerini yürütecek.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN