Nurgül Günaydın’ın acı kaybı: Annesi Fatma Günaydın vefat etti Nurgül Günaydın’ın acı kaybı: Annesi Fatma Günaydın vefat etti

Sel ve Su Baskınlarına Dikkat!

Vatandaşların, olası sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olmaları gerektiği vurgulandı. Özellikle Karadeniz Bölgesi'nde ve Bursa, Kocaeli, Sakarya çevrelerinde yer yer kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yaşanacağı tahmin ediliyor.

Trabzon'da Yerel Olarak Kuvvetli Yağışlar Bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Doğu Karadeniz’de sağanak yağış beklenirken Trabzon Valiliği de konuyla ilgili önemli uyarılarda bulundu.

Valilikten yapılan açıklamada, “Yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Karadeniz'de beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, yarın (Salı) öğle saatlerinden itibaren Trabzon'un doğusu, Rize çevreleri ile Artvin'in kuzeyinde yerel olarak kuvvetli (25-60 kg/m²) olması beklenmektedir. Bu nedenle sel, su baskını, yıldırım, heyelan ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.” ifadeleri kullanıldı.

Kuvvetli yağışlar ve olumsuz hava koşulları, bölge halkının günlük yaşamını etkileyebilir. Vatandaşların önerilen tedbirlere uyması ve gerektiğinde acil durum planlarını gözden geçirmesi önemlidir.

Kaynak: TRABZON VALİLİĞİ