Araklı’da Vehbi Koç'tan İncelemeler

100. Yıl Coşkusu 100. Yıl Coşkusu

AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç, Araklı'da Belediye Başkanı Hüseyin Avni Coşkun Çebi ile birlikte bölgenin devam eden ve planlanan projelerini inceledi. Koç, "Araklı ilçemizin sorun ve taleplerini gündeme aldığımız bu buluşmada, şehrimizi her alanda daha iyi noktalara taşımak için çalışmalarımıza kararlılıkla devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Haluk Batmaz'dan Çebi'ye Cevap

CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahattin Çebi'nin açıklamalarına cevap verdi. Batmaz, "Sayın Çebi yine gerçek dışı iddialarda bulunmuş. Söz konusu personel, Ortahisar Belediyesi Hasan Paşa Asker Hamamı Müzesi’nde mutlu bir şekilde çalışmaktadır" diyerek, Çebi'nin iftira siyaseti yürüttüğünü öne sürdü.

Akçaabat'ta Bitmeyen Trafik Sorunu

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde yaşanan trafik ve park yeri sıkıntısı, vatandaşların en büyük sorunlarından biri olmaya devam ediyor. Sahil alanındaki park yerlerinin restoranlara tahsis edilmesi nedeniyle, vatandaşlar park yeri bulmakta zorlanıyor. Yerel yönetimden bu soruna çözüm bekleniyor.

MHP Trabzon İl Başkanı Sahada

MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar, sadece seçim zamanlarında değil, her zaman sahada olacaklarını belirtti. Ayar, Maçka'daki bir sağlık merkezini ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti ve takdir topladı.

Rize Pazar’a Yeni Kaymakam

Rize'nin Pazar ilçesine kaymakam olarak atanan Hamza İnam, yeni görevine başladı. İnam, daha önce Erzurum Hınıs'ta kaymakamlık yapmıştı.

Artvin'de Tulum Festivali Daveti

Artvin Murgul Belediye Başkanı Mehmet Yıldırım, Artvin Ticaret ve Sanayi Odası yönetimini 13. Uluslararası Halk Dansları ve Tulum Festivali'ne davet etti. Festival, 6-12 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek.

Muhabir: BİROL SANCAK