Platform Başkanı Ayhan Pala, Struga takımındaki Trabzonspor sevgisini görünce bu güzel gelişmeyi, Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Mahmut Ören ile paylaştı. Başkan Ören, konuyu Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan’a ileterek, turnuvaya katılan tüm kadın veteran sporculara sırt çantası hediye edilmesini sağladı. Bu sürpriz hediye, sporcular arasında büyük mutluluk yarattı. Ayrıca, Türkiye Hentbol Federasyonu Başkan adayı Mesut Çebi, tüm takımlara hentbol topu hediye ederek organizasyona katkıda bulundu.

Organizasyon Herkesi Mutlu Etti

Organizasyonun başarılı geçmesinde katkısı olan Ayhan Pala, etkinlikte yaptığı konuşmada, Türkiye ile Kuzey Makedonya arasındaki güçlü tarihi bağlara vurgu yaparak, “Bu birliktelik sarsılmadan devam ediyor. Çanakkale’nin tarihi ve kültürel önemi büyük. Bu tür etkinlikler, iki ülke arasındaki dostluğu daha da güçlendiriyor” dedi.

Trabzonspor, Bellona Kayserispor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı Trabzonspor, Bellona Kayserispor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı

Teşekkür Mesajları

Platform Başkanı Pala, Trabzonspor sevgisini karşılıksız bırakmayan Başkan Ertuğrul Doğan ve Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Mahmut Ören’e teşekkür etti. Pala, Trabzon ve Struga’nın ortak değerlerle kardeş kent olabileceğini belirterek, bu tür organizasyonların önemini vurguladı.

Organizasyona Katkıda Bulunan İsimler

Bu organizasyonun hayata geçirilmesinde emeği geçenler arasında, Trabzon hentbolunun ilklerinden olan Yalıspor hentbol takım kaptanı Ayhan Pala, 24 Şubat hentbol takım kaptanı Ayhan Bal, eski hentbolcular Emir Zekovic, Zeynel Dohman, Nurcan Tabakoğlu, Tütünspor eski hentbolcusu Osman Kalyoncu, hentbolcu Beden Eğitimi Öğretmenleri Sevil Cihan ve Meral Kıvanç, Trabzonlu Milli judocu Dilek Güral ve Amerika’nın Chicago eyaletinden gelen eski hentbolcu Levent Tanık da yer aldı.

Bu anlamlı etkinlik, hem sporculara hem de Trabzon ve Kuzey Makedonya arasındaki dostluğa katkı sağladı.

Muhabir: AYTEKİN AKAY