Eslem Öztürk, 1461 Trabzon'da! Başkan Yardımcısı Erol Şengün’den Önemli Açıklamalar

“Kaliteli ve Lider Bir Oyuncuyu Kadromuza Kattık”

İmza töreninde açıklamalarda bulunan 1461 Trabzon Başkan Yardımcısı Erol Şengün, transfer sürecinde destek veren İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu ve yönetimine teşekkür etti. Şengün, “Kaliteli, yetenekli ve liderlik ruhu olan bir oyuncuyu transfer ettik. Takımımıza katkı sağlayacaktır. Bu sezon kadromuza güç katacaktır.” dedi.

Trabzonspor'da Flaş Ayrılık! Arda Akbulut Fethiyespor'a İmzayı Attı Trabzonspor'da Flaş Ayrılık! Arda Akbulut Fethiyespor'a İmzayı Attı

Yeni transfer Eslem Öztürk ise “1461 Trabzon FK gibi özel bir kulübe geldiğim için mutluyum. Kulübümüzü hedeflediği yere ulaştırmak için elimden gelen mücadeleyi göstereceğim.” ifadelerini kullandı.

Eslem Öztürk’ün Kariyeri ve Hedefleri

Eslem Öztürk, Süper Lig’de 9, TFF 1. Lig’de 120 ve Milli Takım kategorilerinde U21, U20 ve U18 seviyelerinde 6 maçta forma giydi. Tecrübeli oyuncu, 1461 Trabzon’un hedeflerine ulaşması için elinden geleni yapacağını belirtti.

İmza töreni sonrası Başkan Yardımcısı Erol Şengün, Genel Sekreter Mehmet Alemdağ ve Sportif Direktör Onur Çebi, yeni transfer Eslem Öztürk’e başarı dileklerinde bulundular.

1461 Trabzon, yeni transferiyle kadrosunu güçlendirirken, Eslem Öztürk’ün takıma katılmasıyla birlikte gelecek sezon için umutlarını artırıyor. Bordo-mavili taraftarlar, başarılı orta saha oyuncusunun performansını merakla bekliyor.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN