Vatandaşlar, sahil peronundan başlayan ücretsiz test sürüşüne yoğun ilgi gösterdi ve otobüse tam not verdi.

Tasarruf İçin 1 Numara!

Bartın Üniversitesi'nden Emeklilere Destek Protokolü! Bartın Üniversitesi'nden Emeklilere Destek Protokolü!

Elektrikli otobüslerle seyahat eden yolculardan Metin Yılmaz, "Elektrikli otobüslerin sessiz olması, seyahat etmeyi çok daha keyifli hale getiriyor. Şehrimize kazandırandan Allah razı olsun" derken, Hasan Dilaveroğlu, "Belediye Başkanımız Ahmet Metin Genç’e otobüs sayılarını ve konforu artırdığı için çok teşekkür ediyorum" dedi. Zekeriya Aydın ise, "İyi düşünülmüş, güzel bir hizmet. Tasarruf için bir numara" şeklinde konuştu.

Ulaşımda Konfor Artacak!

Elektrikli otobüs hizmetini çok beğendiğini belirten Erdal Reis, "Allah utandırmasın, elektrikli otobüs çok güzel. Şehrimizin ulaşım konforunu artıracaktır" dedi. Aynur Aygün ise, "Gayet güzel, konforu çok iyi. Katkılarından dolayı Başkanımız Ahmet Metin Genç’e teşekkür ediyorum" diye ekledi.

Temiz ve Sessiz Ulaşım!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, "Filomuz, toplamda 31 adet elektrikli otobüsle güçlendirilecek. Yenilikçi ve sürdürülebilir ulaşım araçları, Beşikdüzü-Of arasında hizmet vererek Trabzonlulara daha temiz ve sessiz bir ulaşım imkânı sunacak. Elektrikli otobüslerimizle karbon salınımını önemli ölçüde azaltmayı hedefliyoruz" denildi.

Altyapısı Hazırlanıyor!

Açıklamanın devamında, "Yeni elektrikli otobüslerimizin şarj istasyonlarının kurulumu için çalışmalar hızla başlatılacaktır. Trabzon halkının konforlu ve kesintisiz bir ulaşım hizmeti alması sağlanacaktır. Elektrikli otobüslerimizle çevremizi koruma yolunda büyük bir adım atacak, modern ve konforlu ulaşım seçenekleri sunarak yaşam kalitesini yükselteceğiz" ifadelerine yer verildi.

Muhabir: HABER MERKEZİ