ELEKTRİK KESİNTİSİNİN NEDENİ

Trabzon’da bugün gerçekleştirilecek olan elektrik kesintileri, işletme bakım çalışmaları ve altyapı yatırımları nedeniyle yapılacak. Bu çalışmalar, Araklı, Akçaabat ve Maçka ilçelerinin çeşitli mahallelerinde saatler sürecek kesintilere neden olacak.

ARAKLI’DA ELEKTRİK KESİNTİSİ

Araklı ilçesinde, Erenler, Kayaçi, Aytaş, Taşgeçit, Sularbaşı, Köprüüstü, Çankaya, Kükürtlü, Çukurçayır, Kayacık, Kestanelik, Çiftepınar, Çamlıktepe, Yüceyurt ve Yolaç mahallelerinde sabah 09:00’dan 14:00’e kadar elektrik kesintisi yaşanacak.

AKÇAABAT’TA KESİNTİ SAATLERİ

Akçaabat ilçesinde Akçakale ve Salacık mahallelerinde 09:00-14:00 ve 14:00-16:00 saatleri arasında, Eskiköy ve Karpınar mahallelerinde ise 14:00-16:00 saatleri arasında elektrik kesintisi olacak. Vatandaşlar bu saatlerde elektriksiz kalacak.

MAÇKA’DA UZUN SÜRE KESİNTİ

Akçaabat’ta Gaziler Günü Coşkuyla Kutlandı: "Milletçe Minnettarız" Akçaabat’ta Gaziler Günü Coşkuyla Kutlandı: "Milletçe Minnettarız"

Maçka ilçesinde Altındere, Akarsu, Bakımlı, Coşandere, Kırantaş, Bakırcılar, Kapuköy, Yazlık, Ardıçlıyayla, Güney ve Merkez mahallelerinde çeşitli saat aralıklarında elektrik kesintileri yapılacak. Bu kesintilerin bir kısmı işletme bakım, bir kısmı ise yatırım çalışmaları için gerçekleştirilecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ