Trabzon Büyükşehir Belediyesi Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TİSKİ), 13 Eylül 2024 itibarıyla Trabzon’un 3 ilçesindeki 5 mahallede planlı su kesintisi yaşanacağını duyurdu. İçmesuyu şebeke hattında meydana gelen arızalar nedeniyle kesintilerin belirli saatlerde süreceği bildirildi.

HANGİ İLÇELERDE SU KESİNTİSİ VAR?

Ortahisar:
Kurtuluş ve Yenimahalle Mahallelerinde içmesuyu şebeke hattı arızası nedeniyle 09.00-12.00 saatleri arasında su kesintisi yaşanacak.

Araklı:
Merkez Mahallesi’nde içmesuyu şebeke hattı arızası sebebiyle 08.30-11.30 saatleri arasında su verilmeyecek.

Trabzon’un Gururu KTÜ, Yapay Zekâ ve Veri Mühendisliği Bölümünü Açtı! Trabzon’un Gururu KTÜ, Yapay Zekâ ve Veri Mühendisliği Bölümünü Açtı!

Hayrat:
Ağaçlı Düz ve Balaban Merkez Mahallelerinde içmesuyu şebeke hattı arızası nedeniyle 09.30-13.00 saatleri arasında su kesintisi uygulanacak.

TİSKİ’DEN AÇIKLAMA

TİSKİ, yaşanan su kesintilerinin içmesuyu şebeke hattında meydana gelen arızalardan kaynaklandığını belirtti. Çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak suyun yeniden verilmesi planlanıyor. Vatandaşların su kesintisi süresince gerekli önlemleri alması ve su tasarrufuna dikkat etmesi önerildi.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN