Başkan Ahmet Kaya, Orhan Karakullukçu’nun Cenaze Törenine Katıldı: "Şehrine Aşık Bir İnsan" Başkan Ahmet Kaya, Orhan Karakullukçu’nun Cenaze Törenine Katıldı: "Şehrine Aşık Bir İnsan"

Araklı'da 4 Saatlik Kesinti

TİSKİ’nin açıklamasına göre, Araklı ilçesinin Çamlıca Mahallesi’nde içme suyu şebeke hattındaki arıza nedeniyle 13.00-17.00 saatleri arasında kesinti yaşanacak.

Arsin'de 16 Mahallede Su Kesintisi

Arsin ilçesinde ise Yolüstü, Yeşilyalı, Yeşiltepe, Yeşilce, Kuzguncuk, Nuroğlu, Gölcük, Yeni, Yalı, Dilek, Şenkaya, Çubuklu, Cumhuriyet, Cudibey, Fatih ve Güzelyalı mahallelerinde kuyu bağlantı çalışması nedeniyle 23.09.2024 saat 13:00'ten itibaren başlayan kesintinin, 26.09.2024 tarihinde saat 17:00’de sona ermesi planlanıyor.

Vatandaşlara Uyarı

TİSKİ, su kesintisinin süreceği bu 4 gün boyunca vatandaşların tedbirli olmaları gerektiğini ve su ihtiyaçlarını önceden karşılamalarının önemli olduğunu hatırlattı. Kesintinin ardından suyun verilmesiyle birlikte ilk birkaç saat suyun bulanık akabileceği, bu durumda suyun bir süre akıtılarak kullanılmasının daha sağlıklı olacağı bildirildi.

Muhabir: AYTEKİN AKAY