Benlitaş Mahallesi'nde Asfalt Çalışmaları Tamamlandı

Belediye ekipleri, Benlitaş Mahallesi Baltacı Mevkiindeki yolları asfaltlayarak bölgedeki yol bakımını tamamladı. Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Başkan Yardımcısı Serkan Özdemir ve Fen İşleri Müdürü Mustafa Berber ile çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Ekim, vatandaşlara daha konforlu ve güvenli ulaşım hizmeti sunmak amacıyla büyük bir gayretle çalıştıklarını ifade etti.

Sağlıklı Hayat Merkezi, Trabzonluların Kilo Verme Sürecinde Büyük Başarılar Elde Ediyor! Sağlıklı Hayat Merkezi, Trabzonluların Kilo Verme Sürecinde Büyük Başarılar Elde Ediyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne Teşekkür

Başkan Ekim, asfaltlama çalışmalarına destek veren Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’e teşekkür ederek, "Ekiplerimiz ilçemizdeki tüm mahallelerde eksikleri tespit ederek bir program hazırlıyor ve bu doğrultuda yol bakım ve asfaltlama çalışmalarını adil bir şekilde sürdürüyoruz. Amacımız, ilçemizin her noktasına eşit ve kaliteli hizmet sunmak” dedi.

Çalışmalar Özveriyle Devam Ediyor

Başkan Ekim, belediye ekiplerinin özverili çalışmalarının devam edeceğini belirterek, “Akçaabatlılar için azimle çalışıyoruz ve her mahallemize en iyi hizmeti götürmek için çaba sarf ediyoruz” şeklinde konuştu.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN