"İyilik ve Kötülük Mücadelesi Bitmeli"
Trabzon Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Feride Öztürk, bu yürüyüşün amacının barışı haykırmak olduğunu belirtti. Açıklamasında, “Dünya kurulduğundan beri iyilik-kötülük mücadelesine sahne oluyor. Bir yanda ağlayan yürekler, diğer yanda gülen yüzler var. Fakat böylesi modern bir zamanda hala savaşlar, katliamlar ve soykırımlar yaşanıyor. Daha da kötüsü, bunları canlı olarak izliyoruz,” dedi.

Barış İçin Toplumsal Birlik Çağrısı
Öztürk, bireysel olarak savaşlara engel olmanın en güzel yolunun toplumsal birlik ve adalet çağrısında bulunmak olduğunu ifade etti. “Çocuklarımıza barış dolu bir dünya bırakmak hepimizin görevi. Bu nedenle, Trabzon’dan tüm dünyaya barış çağrısı yapacağız. Savaşların sebep olduğu acılar yüzünden ağlayan çocuklar varken, hiçbir çocuk güvende ve mutlu değildir,” diye ekledi.

Tüm Halk Davetli
Öztürk, barış ve adaletin önemine vurgu yaparak, Trabzon’daki tüm vatandaşları bu anlamlı yürüyüşe katılmaya davet etti.

Trabzonlu Sevilen Öğretmen Hacer Lermi Hayatını Kaybetti: Vakfıkebir Hacer Hocaya Ağlıyor Trabzonlu Sevilen Öğretmen Hacer Lermi Hayatını Kaybetti: Vakfıkebir Hacer Hocaya Ağlıyor

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN