UMKE, Kafkasör Yaylası’nda Yeni Gönüllülerini Eğitti: 23 Sağlık Personeli UMKE Ekibine Katıldı UMKE, Kafkasör Yaylası’nda Yeni Gönüllülerini Eğitti: 23 Sağlık Personeli UMKE Ekibine Katıldı

Tiryaki, kentteki deprem riski ve yapı güvenliği konusunda önemli bir çalışmanın yürütüldüğünü açıkladı. İMO Trabzon ve KTÜ İnşaat Mühendisliği Fakültesi'nin öncülüğünde gerçekleştirilen "Mevcut Yapı Stoku Envanterinin Oluşturulması ve Yapı Güvenliğinin Deprem Riski Açısından Değerlendirilmesi Ortak Hizmet Protokolü" projesinin Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile birlikte devam ettiğini belirtti. Bu protokolün hızlı bir şekilde hayata geçirilmesi için çaba harcadıklarını ifade eden Tiryaki, yetkilileri bilgilendirerek projenin uygulanması için destek talep ettiklerini söyledi.

Tiryaki, uzun yıllardır bu konuda yetkilileri uyarmaya, halkı bilgilendirmeye ve bilinçlendirmeye çalıştıklarını vurguladı. "Mevcut Yapı Stoku Envanterinin Oluşturulması ve Yapı Güvenliğinin Deprem Riski Açısından Değerlendirilmesi Ortak Hizmet Protokolü"nün hayata geçirilmesiyle birlikte şehirdeki yapıların deprem riski açısından değerlendirileceğini ve güvenli bir yaşam alanı oluşturulmasına katkı sağlanacağını belirtti.


 

Muhabir: HABER MERKEZİ