CHP İl Başkanı Mustafa Bak’tan ‘Ahmak’ Tepkisi: “Asıl Ahmak Halkımıza Ahmak Diyendir” CHP İl Başkanı Mustafa Bak’tan ‘Ahmak’ Tepkisi: “Asıl Ahmak Halkımıza Ahmak Diyendir”

Trabzon'un Ortahisar İlçesi'nde, CHP Milletvekili Sibel Suiçmez ve ilçe yöneticileri, Yenimahalle semt pazarını ziyaret ederek hem esnafın hem de vatandaşların ekonomik krizden kaynaklanan sorunlarını yerinde inceledi. Pazar esnafı, yaz aylarında beklenen fiyat düşüşlerinin aksine artan fiyatlar nedeniyle satış yapamamaktan şikayetçi olduğunu dile getirdi. Vatandaşlar ise düşen alım gücü nedeniyle temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorlandıklarını ifade ettiler.

Emekli bir vatandaşın maaşının büyük bir kısmını kira ödemelerine ayırdığını ve geriye kalan az miktarda para ile ne yapacağını şaşırdığını belirtmesi, yaşanan mali krizin boyutlarını gözler önüne serdi. CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz, ekonomik krizin etkilerinin giderek derinleştiğini ve en ağır etkilerinin Trabzon'da hissedildiğini vurgulayarak, "AKP iktidarının ekonomik krizi yönetememesi sonucu milyonlarca insanımız açlık ve sefalet içinde. Artık ya geçim ya seçim deme zamanı geldi" dedi.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU