Ortahisar’da Elektrik Kesintileri

Trabzon’un merkez ilçesi Ortahisar’da birçok mahallede 5 Ekim tarihinde planlı elektrik kesintileri yapılacak. Sabah saat 09:00’dan başlayarak, Bulak, Kavala, Dolaylı ve diğer mahallelerde elektrik 15:30’a kadar kesilecek. Ayrıca Bahçecik ve Erdoğdu gibi mahallelerde de kesintiler 13:00’a kadar devam edecek.

Arsin ve Akçaabat'ta Durum

Arsin ilçesinde Yeşilköy, Fındıklı ve Ayvadere mahallelerinde kesintiler sabah 09:00’da başlayacak ve akşam 16:00’a kadar sürecek. Akçaabat’ta ise Söğütlü Mahallesi’nde kesinti neredeyse tüm gün boyunca, yani 08:00’den 17:00’a kadar devam edecek.

Of ve Vakfıkebir'deki Kesintiler

Of ilçesinde 08:45’ten itibaren birçok mahallede kesintiler başlayacak ve öğleden sonra 14:00’e kadar devam edecek. Vakfıkebir ilçesinde ise saat 09:00’da başlayan kesintiler 14:00’te sona erecek.

Giresun’da Hayat Buldu: Yaralı Ceylan Kurtarıldı! Giresun’da Hayat Buldu: Yaralı Ceylan Kurtarıldı!

Çarşıbaşı Mahallelerindeki Planlı Kesintiler

Çarşıbaşı’nda elektrik kesintileri kısa süreli olacak. Sabah 09:00’da başlayıp 09:30’da sona erecek olan kesintiler, öğleden sonra 12:30’da tekrar başlayacak ve kısa süreliğine devam edecek.

Bu kesintilerin altyapı ve işletme bakım çalışmaları kapsamında planlandığı ve zamanında sonlandırılması için gerekli önlemlerin alındığı belirtildi. Elektriklerin kesildiği saat dilimlerine göre vatandaşların tedbirli olması tavsiye edildi.

Muhabir: AYŞE SANCAK