Çaykara'da Yük Yükleyen Kamyon Ağaçlara Asılı Kaldı: Ağaçlar Felaketi Önledi Çaykara'da Yük Yükleyen Kamyon Ağaçlara Asılı Kaldı: Ağaçlar Felaketi Önledi

Gazilerin Gurur Konuşması
Kıbrıs Barış Harekâtı Gazisi Emekli Jandarma Asteğmen Yusuf Yılmaz, törende yaptığı konuşmada, vatanın bölünmez bütünlüğüne vurgu yaparak, "Bu vatan bir bütündür, bölünmez, bölünmeyiz," dedi. Yılmaz, gazilerin bu ülke için verdiği mücadelelerin önemini dile getirdi.

Vali Aziz Yıldırım'dan Gazilere Destek Mesajı
Trabzon Valisi Aziz Yıldırım ise günün anlam ve önemine ilişkin yaptığı açıklamada, "Devletimiz, gazilerimize ve şehit ailelerine daima en iyi şekilde hizmet etmeyi görev edinmiştir. Bugün olduğu gibi her zaman gazilerimizin yanında olacağız ve onların mücadelesini gelecek nesillere aktarmak için çalışmaya devam edeceğiz," diyerek gazilere olan desteğini vurguladı.

Katılım Yoğundu
Törene Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Faruk Kanca, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Trabzon Muharip Gaziler Derneği Başkanı, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Trabzon Şubesi Başkanı, kamu kurum temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Tören, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Muhabir: AYŞE SANCAK