Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'in yeniden başlatılan tahkimat çalışmalarını duyurmasına rağmen, Bak bu gelişmeyi yeterli bulmadı ve "750 dönümlük dolgu sahasının sadece 250 dönümü 10 yılda tamamlandı. Geri kalan 500 dönümün ne zaman tamamlanacağı meçhul," şeklinde konuştu. Ayrıca, projenin çevresel ve estetik sorunlarına da dikkat çekti.

Mumcu'dan Kongre Süreci Açıklaması: Ekibin Toplantısında Tarihler Belirlendi Mumcu'dan Kongre Süreci Açıklaması: Ekibin Toplantısında Tarihler Belirlendi

Başkan Bak, Trabzon'a yapılan yatırımların yeterince verimli olmadığını ve projelerin sadece vaat olarak kaldığını savundu. "Gülcemal, demiryolu, yatırım adası, ikinci havalimanı gibi projeler, Trabzon'u uyutma projeleridir," diyerek eleştirilerini sürdürdü. Bak, özellikle kanalizasyon sularının denize direkt akıtılmasının çözüm bekleyen başka bir sorun olduğunu vurguladı ve Genç'in bu konudaki çelişkili açıklamalarını eleştirdi.

Mustafa Bak, Trabzon'un potansiyelini yansıtamayan politikalardan duyduğu rahatsızlığı dile getirerek, "Trabzonlu çok bakan oldu belki ama maalesef dönüp Trabzon'a bakan olmadı," diyerek sözlerini noktaladı.

Muhabir: BİROL SANCAK