ÖZGÜR AŞIK’A ÖVGÜLER 
Trabzon Büyükşehir Belediyesi İmar Daire Başkanlığı görevini başarıyla sürdüren Özgür Aşık’a, ANAP Beşikdüzü İl Genel Meclisi Üyeliği ve İlçe Başkanlığı yapmış Metin Kalay’dan övgü dolu sözler geldi. Kalay, Aşık’ın herkesin kapısını çalan, mütevazı bir bürokrat olduğunu vurgulayarak, “Böyle isimlerle çalışmak Ahmet Metin Genç’e kazandırmaya devam eder” dedi.


KÖKSAL ÖZTÜRK’ÜN ANKARA TEMASLARI 
Trabzon Platformu Başkanı ve iş insanı Köksal Öztürk, Ankara’da Genelkurmay Başkanlığı İstihbarat Daire Başkanlığı’na atanan Korgeneral Yaşar Kadıoğlu’nu ziyaret etti. Öztürk, “İstihbarat ordumuzun ve emniyetimizin bel kemiğidir. Hemşehrimiz Kadıoğlu’nu ziyaret etmekten büyük mutluluk duydum” dedi.


MEHMET ÇELEBİ SAĞLIK TURİZMİNDE İDDİALI 
Trabzon’da iş dünyasında adından söz ettiren Mehmet Çelebi, Imperial Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak sağlık turizmine ağırlık veriyor. Trabzon-Tiflis uçak seferleri için çalışmalar yapan Çelebi, Türkçe, Gürcüce ve İngilizce 2 bin sağlık teriminin yer aldığı bir kitap hazırlayarak sektördeki iddiasını perçinledi.

Bu Birliktelik Trabzon’da Da Olmalı Bu Birliktelik Trabzon’da Da Olmalı


İMAMOĞLU’NDAN KARARLILIK MESAJI 
CHP Tüzük Kurultayı’nda konuşma yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “İnandığımız yoldan bizi kimse döndüremez. Milletimiz yaptığımız hizmetleri karşılıksız bırakmıyor. Her seçim döneminde oylarımızın artması bunun bir kanıtıdır” dedi.


TRABZON DEFTERDARI MAKAMINDA 
Diyarbakır’dan Trabzon Defterdarlığı görevine atanan Ramazan Yaşar, Trabzon Valisi Aziz Yıldırım’ı ziyaret ederek görevine resmen başladı.


TRABZON’DA ASAYİŞ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ 
Trabzon Valisi Aziz Yıldırım başkanlığında gerçekleştirilen güvenlik ve asayiş toplantısına üst düzey yetkililer katıldı. Toplantıda genel güvenlik durumu ve yapılacak çalışmalar değerlendirildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ