Açılışa Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu, Araklı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Avni Coşkun Çebi, Köprübaşı Belediye Başkanı Ali Aydın, AK Parti Trabzon eski Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta ve iş insanı Hülya Ulusoy’un yanı sıra STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Trabzonspor’dan İlham Alındı

Kadın Yaşam ve İstihdam Merkezi Başkanı Esengül Kibar, Trabzonspor’un sevgisini anlatan temalarla ürettikleri ürünlerden bahsetti. 2006 yılında başlayan projeyle kadın kooperatiflerinin desteklendiğini ve Trabzon’un kültürel ögelerinden ilham alındığını belirtti.

Trabzon Kadını Çalışkandır

AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, Trabzon kadınlarının yeteneklerine vurgu yaptı. Kadınların her türlü işi başarabileceklerini ve kooperatiflerin bu başarıyı daha da ileriye taşıyacağını söyledi.

Kadın Üretimi Destekleniyor

Yitirmez Köyü Artık ArzularKabaköy Sınırlarında! "Hizmet Bizim İşimiz" Yitirmez Köyü Artık ArzularKabaköy Sınırlarında! "Hizmet Bizim İşimiz"

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, kadınların ekonomik bağımsızlığını ve sosyal sorumluluk projelerindeki rolünü vurguladı. Kadın kooperatiflerinin desteklenmesi ve ürünlerin satışa sunulması amacıyla bu merkezlerin açıldığını belirtti. Ayrıca, merkezlerin Eylül ayı itibarıyla faaliyete geçeceğini duyurdu ve bu projeyi destekleyenlere teşekkür etti.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU-ELİF ERTOP-SERAP BEREKETOĞLU-RAZİYE KOÇ