Yomra'ya Oğuzhan Ocak Emanet

Yomra Kaymakamı Muhammet Özdabak, Mardin - Artuklu Kaymakamı olarak atanırken, Yomra’nın yeni kaymakamı Muş - Bulanık Kaymakamı Oğuzhan Ocak oldu. Oğuzhan Ocak, Ordu’nun Ünye ilçesinde doğmuş ve İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun olmuştur. Maliye Bakanlığı ve Sosyal Güvenlik Kurumu’nda çeşitli görevlerde bulunan Ocak, 2015 yılında Mülki İdare Amirliği mesleğine adım atmıştır.

Ankara’nın Haymana ve Kırıkkale’nin Bahşili ilçelerinde kaymakam refikliği yapmış, Karakeçili ilçesinde kaymakam vekilliği görevini yürütmüştür. Yabancı dil eğitimini İngiltere’de tamamlayan Ocak, Bayat ve Yedisu’da kaymakamlık yapmış, son olarak Muş Korkut ilçesinde görev yapmıştır. Evli ve iki çocuk babası olan Ocak, Yomra’da yeni görevine başlamaya hazırlanıyor.

Maçka’ya Şahin Demir Atandı

Maçka Kaymakamı Abdullah Huzeyfe Çakmak, Konya - Sarayönü Kaymakamı olarak atanırken, yeni Maçka Kaymakamı Ardahan Vali Yardımcısı Şahin Demir oldu. 1981 Erzurum doğumlu olan Demir, Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nden mezun olmuştur.

Antalya’da Milli Emlak Denetmen Yardımcısı ve Devlet Personel Başkanlığında Devlet Personel Uzman Yardımcısı olarak görev yapan Demir, 2015 yılında Mülki İdare Amirliği mesleğine adım atmıştır. Erzincan, Erzurum ve Yozgat’ta çeşitli staj ve görevlerde bulunan Demir, Tekirdağ ve Isparta’da kaymakam vekilliği yapmış, son olarak Ardahan Vali Yardımcılığı görevinde bulunmuştur. Maçka’da yeni görevine başlamaya hazırlanan Demir, Trabzon’a gelerek görevi devralacak.

Yeni Vali Yardımcıları Atandı

Trabzon Kent Konseyi 19. Meclis Genel Kurul Seçimleri Yapıldı Trabzon Kent Konseyi 19. Meclis Genel Kurul Seçimleri Yapıldı

Trabzon Vali Yardımcısı Ömer Şahin, Çanakkale Vali Yardımcısı olarak atanırken, yeni vali yardımcıları eski İzmir Vali Yardımcısı Fatih Kızıltoprak ve İzmir Torbalı Kaymakamı Ercan Öter oldu. Fatih Kızıltoprak, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden dereceyle mezun olmuştur. Aksaray, Sakarya, Tokat, Sivas ve Artvin’de kaymakamlık yapmış, Cumhuriyet Üniversitesi’nde doktora eğitimine devam etmektedir.

Evli ve bir çocuk babasıdır. Ercan Öter ise, Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun olmuştur. Maliye Bakanlığı’nda ve çeşitli ilçelerde kaymakamlık yapmış, İngiltere’de dil eğitimi almış ve İngiltere’nin yönetim sistemi hakkında eğitim görmüştür. Osmaniye, Kahramanmaraş, Kayseri, Muş ve Kars’ta çeşitli görevlerde bulunmuş, son olarak Torbalı Kaymakamlığı görevini yürütmüştür. Evli ve üç çocuk babası olan Öter, iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Trabzon’daki bu yeni atamalar, şehirdeki kamu hizmetlerinin daha etkin ve verimli yürütülmesine katkı sağlayacak.

E R C A N

Muhabir: TUNCAY UÇKUN