Turizm Fakültesi Güz Dönemi Saha Uygulamaları Başladı! Öğrenciler Turistik Yerleri Keşfediyor Turizm Fakültesi Güz Dönemi Saha Uygulamaları Başladı! Öğrenciler Turistik Yerleri Keşfediyor

Ara Yoldan Çıkan Panelvan Kazaya Sebep Oldu
61 VS 617 plakalı kamyoneti kullanan Erdal Yılmaz, ucuz sebze ve meyve satışı yaparak halkın takdirini kazanmış bir isim. Kazanın, Pelitli Mahallesi’nde ara yoldan çıkan panelvan aracın çarpmasıyla gerçekleştiği öğrenildi. Her iki araçta da ciddi maddi hasar oluşurken, kimsenin yaralanmaması büyük bir şans olarak değerlendirildi.

“Allah Beterinden Saklasın”
Kazanın ardından konuşan kamyonet sürücüsü Erdal Yılmaz, büyük bir tehlikeyi ucuz atlattıklarını belirterek, “Allah beterinden saklasın. Canımıza bir şey olmadı, en önemlisi bu,” dedi. Olay yerine gelen ekipler, araçlardaki hasarı kaydederek gerekli işlemleri başlattı.

Kaza Ucuz Atlatıldı, Halkın Adamı Sağ Salim
Erdal Yılmaz’ın sağlık durumunun iyi olması, kendisini tanıyanları rahatlattı. Vatandaşlar, kazanın daha kötü sonuçlara yol açmamış olmasından dolayı memnuniyetlerini dile getirirken, araçlardaki hasarın sigorta kapsamında çözüleceği öğrenildi.

Bu kaza, dikkatin ve temkinli olmanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterdi.

Muhabir: AYŞE SANCAK