Ortahisar Belediyesi tarafından asılan pankartta, açılacak olan Kent Lokantası'nın yakın zamanda hizmete gireceği duyuruldu.

Ekrem İmamoğlu'nun Ziyareti Öncesi Ahmet Kaya'dan Açıklamalar

12 Nisan 2024'te, Bayramın 3. gününde Ortahisar Belediyesine ziyarette bulunan Ekrem İmamoğlu'nun konuşması öncesi Kent Lokantası'nın açılışıyla ilgili soruya yanıt veren Ahmet Kaya, şunları söylemişti:

"İlk icraat Kent Lokantası. Yer bakıyoruz. Sayın Genel Başkanımızın emeklilere verdiği söz vardı. 1.5 liraya çay içilecek mekan sözünü yerine getireceğiz. Bütün sözlerimizi yerine getireceğiz. Proje yaparak yola çıktık. Halkçı belediyeciliği göreceksiniz, güler yüz göreceksiniz. Bizlerde kibrin kırıntısını göremeyeceksiniz."

Trabzon'da Uygun Fiyatlı Yemek Hizmeti

Halen Meydan bölgesinde bir çorbanın 80 TL'den satıldığı Trabzon'da, Kent Lokantası'nda vatandaşlar 100 TL'ye 4 çeşit yemek yiyebilecekler. Ortahisar Belediyesi, ilk etapta 4 Kent Lokantası'nı hizmete açmayı planlıyor.

Bu projeyle, Başkan Ahmet Kaya, halkçı belediyecilik anlayışını yansıtan vaatlerinden birini daha yerine getiriyor. Uygun fiyatlı yemek hizmeti sunacak olan Kent Lokantası, Trabzon halkının bütçesine katkı sağlayacak bir çözüm olarak öne çıkıyor.

Editör: Birol Sancak