Ahşap boyama ile çocuklara moral oldular: KTÜ umut verdi! Ahşap boyama ile çocuklara moral oldular: KTÜ umut verdi!

Büyüleyici bir katılım
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’in de katıldığı etkinlikte, Akçaabat’tan ve çevre il ile ilçelerden toplamda 68 klasik otomobil sergilendi. Katılımcılar, renkli ve keyifli anlara tanıklık ederken, nostaljik araçları yakından inceleme fırsatı buldular. Sergilenen otomobiller, çeşitli modelleri ve özellikleri ile adeta bir otomobil müzesini andırdı.

Eğlenceli aktiviteler
Etkinlik alanında sadece otomobiller değil, aynı zamanda halk oyunları, canlı müzik performansları ve eğlenceli aktiviteler de yer aldı. Klasik otomobil yarışının da düzenlendiği bu keyifli atmosferde, birinciliği Murat Karanlık, ikinciliği Yusuf Çalık, üçüncülüğü ise Gökhan Değirmenci kazandı.

Başkan Ekim’in memnuniyeti
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, etkinliğin nostalji ve heyecanı bir araya getirdiğini belirterek, “Hemşehrilerimizin etkinliğimize gösterdiği yoğun ilgi bizleri ziyadesiyle memnun etti. Yediden yetmişe herkes klasik otomobilleri inceleme fırsatı buldu. Bu yıl ilkini düzenlediğimiz etkinliğimizin inşallah gelecek yıllarda devamını da getireceğiz,” dedi.

Unutulmaz anılar ve hediyeler
Etkinlik sonunda katılımcılara çeşitli hediyeler verildi. Klasik otomobil tutkunları ve Akçaabatlılar, bu nostaljik buluşmanın keyfini doyasıya çıkardılar.

Muhabir: DOĞUKAN ÖZKURT