Malatyalı depremzede geçici görevli çalıştığı bankada kafasına sıktı 

NOTTA YAZANLAR ŞOK ETTİ

Bize Amerika’da Trabzon. Trabzonlunun bozulan arabasını yine hemşehrisi tamir etti Bize Amerika’da Trabzon. Trabzonlunun bozulan arabasını yine hemşehrisi tamir etti

Trabzon'un Yomra ilçesinde depremzede Serkan Demir intihar etti. Arkasında bıraktığı notta, 'Oğlum seni çok seviyorum' yazdı. Kahramanmaraş merkezli geçen sene 6 Şubat'ta meydana gelen depremde Malatyalı Demir ailesinin evi de kullanılamaz hale geldi. Serkan Demir, Malatya'dan Trabzon'a sığındı. Yomra ilçesinde geçici görevli olarak güvenlik görevlisi olarak görev yapıyordu. İlçedeki bir devlet bankasında izinli olan güvenlik görevlisinin yerine bakan Demir, bankanın mesai saatinin bitimine yakın bir zamanda arkasında not bırakarak silahla kafasından kendisini vurdu.

Silah seslerini duyan personel Kapıyı açınca başından vurulmuş halde Serkan Demir'i buldu. Olay yerine çağırılan sağlık ekipleri ilk müdahalede bulunduktan sonra Demir ambulansla Kaşüstü Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Demir hayatını kaybetti. Demir'in "Oğlum seni çok seviyorum" diye not bıraktığı öğrenildi. Emniyet güçleri olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU