İşletmeci Halil İbrahim Demirtaş'ın Açıklamaları: İşletmeci Halil İbrahim Demirtaş, vatandaşın yoğun ilgisinden dolayı çok mutlu olduklarını belirtti. "Güzel bir kampanya düzenledik. Beşinci yılımıza özel 100 gramı 100 TL olarak bir kampanya yaptık. Trabzon'a gece dönerini ilk biz getirdik ve müşterilerimizden çok olumlu geri dönüşler aldık. Bu kampanya ile beraber beşinci yılımızı taçlandırmak istedik. Döner ustamız Trabzon'un en iyi döner ustalarından biri, kendisine 'Dönerci Celal Baba' diyoruz. Onun yaprak et dönerini tüm Trabzon ile buluşturmanın gayreti içerisindeyiz" dedi.

Döner Ustası Celal Şen'in Açıklamaları: 45 yıllık mesleğine dikkat çeken döner ustası Celal Şen, "Ben dönerci Celal Baba. İnsanların talepleri olduğu sürece biz onların taleplerine elimizden geldiğince cevap vermeye çalışacağız. Kesmeye başladığımızda 400 kiloydu, 3'te birini sattık, kesmeye devam ediyoruz. Kalabalık bizi seviyor, biz de onları seviyoruz. Ürünümüzün kalitesi belli, sağ olsunlar vatandaşlarımız bizi tercih ediyor" diye konuştu.

Müşteri Yorumları:

Sosyal Yardımlar Mercek Altında: Hileli Boşanmalar Takibe Alındı Sosyal Yardımlar Mercek Altında: Hileli Boşanmalar Takibe Alındı
  • Fatmanur Altıntaş: "Kampanyayı duyduk, geldik. Çok memnun kaldık, döner çok lezzetli. Trabzon'da böyle bir döner yiyemezsiniz. Kampanya olmasa da geliriz."
  • Semra Yazıcı: "Tavsiye üzerine ilk defa geldim. Bu kalite bu fiyat çok güzel. Böyle bir döner hiç yememiştim, çok güzel, tavsiye ediyorum."
  • Ahmet Sezgin Gülay: "Kampanyanın reklamını sosyal medyadan gördüm. Ortam çok güzel ve eğlenceli, ikramlar oluyor. Sıra uzun olduğu için geri dönmeyi düşündük ama bekledik. Gece döneri konseptini bu kampanya sayesinde görme fırsatımız oldu. Bu fiyat için bu sırada kalmaya kesinlikle değer."

Trabzon'un Yomra ilçesindeki restoran, beşinci yılına özel düzenlediği kampanya ile büyük bir izdihama neden oldu. Vatandaşlar, uygun fiyatlı ve lezzetli döner yemek için saatlerce kuyrukta bekledi. Bu kampanya, gece döneri konseptini Trabzon'da tanıtma fırsatı sunarken, restoranın kalitesini ve müşteri memnuniyetini de bir kez daha ortaya koydu.

Kaynak: İHA