Şehitler Unutulmadı

Trabzon Şube Başkanı Ahmet Tezcan, anma programının önemine vurgu yaparak, “Astsubaylarımızın bu özel gününde, kahraman şehidimiz Samet Çakır’ı saygıyla anıyoruz. Programımıza katılan tüm siyasi parti temsilcilerine ve sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ederiz.” dedi.

Astsubaylar Günü'nde Birlik ve Dayanışma

İlkokul öğrencisi Muhammet Yusuf’tan Gazze için duygulandıran bağış İlkokul öğrencisi Muhammet Yusuf’tan Gazze için duygulandıran bağış

Anma programında, katılımcılar hem Astsubaylar Günü’nün anlamına hem de şehitlerin hatırasına dikkat çektiler. Başkan Tezcan, böylesi etkinliklerin, şehitlerin unutulmaması ve onların aziz hatıralarına sahip çıkılması açısından büyük önem taşıdığını belirtti.

Teşekkür Mesajı

Ahmet Tezcan, düzenlenen programla ilgili olarak, katılım sağlayan siyasi partilere, sivil toplum kuruluşlarına ve dernek üyelerine teşekkür etti.

“Astsubaylarımız ve kahraman şehitlerimiz için birlik olmanın değerini bir kez daha gösterdik. Onların fedakârlıkları, milletimizin gönlünde daima yaşayacak.”

Bu anlamlı etkinlik, Samet Çakır’ın hatırasını yaşatmak ve tüm astsubayların fedakârlıklarını onurlandırmak amacıyla gerçekleştirildi.

Muhabir: DOĞUKAN ÖZKURT