Ruhsatsız Tesisler Mühürleniyor!

Trabzon’da ruhsatsız konaklama tesisleri mühürleniyor. Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Trabzon Şubesi ve Rota 61 Trabzon Motosiklet Derneği paydaşlığında düzenlenecek etkinlikte, Ferhat Gedik Motor Sürüşü ve Şehitlerimizle Buluşuyoruz programı gerçekleşecek. Etkinlik, Malatya, Hatay ve Kahramanmaraş’ta da düzenlenecek.

Trabzonlu Sevilen Öğretmen Hacer Lermi Hayatını Kaybetti: Vakfıkebir Hacer Hocaya Ağlıyor Trabzonlu Sevilen Öğretmen Hacer Lermi Hayatını Kaybetti: Vakfıkebir Hacer Hocaya Ağlıyor

İlham Kaynağı

Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in anısına yapılan açıklamada, "Şehadetinin 7. yılında Ferhat Gedik'i derin bir hüzün ve büyük bir gururla anıyoruz. Vatanına olan sevgisi, bağlılığı ve fedakarlığı, bizlere ve gelecek nesillere ilham kaynağı olacaktır" ifadelerine yer verildi. Gedik'in, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Türk askeri hakkındaki övgüsünü hak eden bir asker olduğu vurgulandı. Gedik'in emaneti olan bu kutsal topraklar, sonsuza dek korunacak ve hatırası yaşatılacaktır.

Muhabir: HABER MERKEZİ