Trabzon’da 100. Yıl İlkokulu Velilerinden Milletvekillerine Mektup: Sorumluluk Alın! Trabzon’da 100. Yıl İlkokulu Velilerinden Milletvekillerine Mektup: Sorumluluk Alın!

Dertlerinizi Dinliyoruz

Ziyaret sırasında Usta, şoför esnafının sorunlarına dikkat çekti. “Şoför esnafımızın bir sıkıntısı ve derdi olduğu zaman ekibimizle birlikte yanınızdayız. Sizleri makamda en iyi şekilde temsil etmek için görevimizi icra ediyoruz” şeklinde konuştu. Usta, şoförlerin halkın ulaşım ihtiyaçlarını karşıladığını ve bu süreçteki önemli rollerine dikkat çekti.

Güvenli Ulaşım İçin Gece Gündüz Çalışıyorlar

Başkan Usta, dolmuş şoförlerinin, halkın gidecekleri yerlere rahat, konforlu ve güvenli bir şekilde ulaşabilmesi için gece gündüz çalıştığını belirtti. Usta, “Allah tekerinize taş değdirmesin” diyerek şoförlere olan desteğini ifade etti.

Sorunların Çözümü İçin İşbirliği

Usta, ayrıca şoförlerin yaşadığı sıkıntıları dinlemek ve çözüm yolları bulmak için Oda olarak her zaman yanlarında olduklarını belirtti. Bu ziyaret, şoför esnafının desteklenmesi ve sorunlarının çözümü adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Muhabir: AYTEKİN AKAY