Trabzon’da Araç Alt Geçidi Trafiğe Kapatıldı! O Saatlerde Dikkatli Olun! Trabzon’da Araç Alt Geçidi Trafiğe Kapatıldı! O Saatlerde Dikkatli Olun!

Ortahisar Bengisu Mahallesi’nde Su Kesintisi
Trabzon’un Ortahisar ilçesinde yer alan Bengisu Mahallesi, ana şebeke arızası nedeniyle su kesintisi yaşayacak. TİSKİ’nin yaptığı açıklamaya göre, 9:30 ile 12:30 saatleri arasında su kesintisi yaşanacak. Kesinti, mahallenin belirli kısımlarını etkileyecek ve vatandaşların su ihtiyaçları konusunda dikkatli olmaları gerektiği belirtildi.

Araklı Merkez Mahallesi’nde Su Kesintisi
Araklı ilçesinin Merkez Mahallesi de benzer bir sorunla karşı karşıya. Ana şebeke arızası nedeniyle burada da su kesintisi olacak. 9:30 ile 11:30 saatleri arasında sürecek olan kesinti, bölgenin önemli bir kısmını etkileyecek.

TİSKİ’den Önemli Uyarı
TİSKİ, su kesintisinin olası uzama durumlarına karşı vatandaşların tedbirli olmasını ve su ihtiyaçlarını önceden planlamalarını önerdi. Çalışmaların planlanan sürede tamamlanacağı umulurken, ek bir kesinti olmaması için ekiplerin yoğun bir şekilde çalıştığı açıklandı.

Bu süreçte, vatandaşların mağdur olmaması için gerekli hazırlıklarını yapmaları ve alternatif su kaynaklarını planlamaları öneriliyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK