Trabzon Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların bu özel günü daha rahat geçirebilmeleri için toplu taşıma araçlarını ücretsiz olarak hizmete sunacak. Ayrıca, bugün ve yarın gerçekleşecek Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) günlerinde de cumartesi sefer saatleri uygulanacak.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şen'den Geçmiş Olsun Ziyareti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon milletvekili Mustafa Şen, Ortahisar ilçe başkanı Selahaddin Çebi’yi evinde ziyaret ederek, belindeki rahatsızlık nedeniyle ameliyat olan Çebi’ye geçmiş olsun dileklerini iletti ve sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Trabzonspor Taraftarları Takımlarını Takip Edemedi

Trabzonspor, yeni sezon öncesi hazırlıklarını Macaristan'ın Szeged şehrinde sürdürüyor. Fırtına, hazırlık kampındaki ilk maçında Szeged ekibini 2-1 mağlup etti, ancak bu maçın herhangi bir yayıncısı yoktu. Taraftarlar, takımlarını takip edememekten dolayı hayal kırıklığı yaşadı. İkinci hazırlık maçı Zeleznicar ile yapıldı ancak yine yayın krizi yaşandı. Yetkililer, maçların oynandığı sahaların yayın yapmaya müsait olmadığını belirtti.

Ahmet Kaya’nın Samimiyeti

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, seçim vaatleri arasında yer alan kent lokantasını Trabzon’da hizmete açtı. İskenderpaşa Mahallesi’nde açılan kent lokantasına emekliler yoğun ilgi gösterdi. Açılışta emeklilerle bir araya gelen Kaya, onların sıkıntılarını dinledi ve lokantanın lezzetli yemekleri takdir topladı.

Trabzon Ekibi Zorluoğlu’nu Karşıladı

Trabzon’dan Kemal Bektaş, Samet Ali Yıldız, Mesut Aydoğar ve Kadir İskender, Diyarbakır’a giderek Murat Zorluoğlu’nu havalimanında karşıladılar. Zorluoğlu, Trabzon’dan gelen ekibi evinde misafir etti ve Trabzon’u çok özlediğini belirterek selam gönderdi.

Vakfıkebir Millet Bahçesi’nde Çevre Kirliliği

Vakfıkebir Millet Bahçesi’nde piknik yapan bazı vatandaşlar, artıkları gelişigüzel doğaya bırakarak çevre kirliliğine neden oldu. Okurlarımızdan biri tarafından gönderilen fotoğrafta, insanların ortak kullanım alanı olan millet bahçesinin kirletilmesi eleştirildi. Piknik sonrası çöplerin toplanmasının belediyenin görevi olduğu kadar, kirletmemenin de herkesin sorumluluğunda olduğu vurgulandı.

LGS Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllendirildi

Bu Birliktelik Trabzon’da Da Olmalı Bu Birliktelik Trabzon’da Da Olmalı

Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal, 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Liseye Geçiş Sınavında (LGS) dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi. Hikmet Kaan İmam Hatip Ortaokulu’ndan Emir Yağız Karkaç birinci, Osman Tan Ortaokulu’ndan Umut Ergün Civil ikinci, ve Hikmet Kaan İmam Hatip Ortaokulu’ndan Bedirhan Akdin üçüncü oldu. Başkan Koçal, öğrencileri aileleriyle birlikte makamında ağırlayarak başarılarından dolayı tebrik etti.

Lojistik Sektörüne Yeni Araç Teslimatı

DAF Trabzon bayii Reisoğlu Trucks, Çakıt61 Lojistik’e sıfır kilometre DAF XF 530 SSC aracı teslim etti. Firma sahibi Önder Reis, aracın Erdinç ve Erhan Yazıcı’ya hayırlı olmasını diledi.

Muhabir: BİROL SANCAK