Otopark ve Alışveriş Merkezi Neden Hizmet Veremiyor?
Trabzon’un şehir merkezinde, Yavuz Selim Bulvarı üzerinde yer alan çok katlı otopark ve alışveriş merkezi, projelendirme hataları nedeniyle faaliyete geçemiyor. Tam otomatik olarak tasarlanan otoparkta araçların dört kat aşağıya inmesi planlanmıştı. Ancak asansör sistemindeki teknik arızalar sebebiyle otopark aktif olarak kullanılamıyor.

Yanlış Proje, Atıl Duruma Yol Açtı
Otoparkın araç asansörlerinin çalışmaması nedeniyle 3 yıldır atıl durumda bekleyen yapı, vatandaşların kullanımına sunulamadı. Manuel bir sistemle yeniden projelendirilerek faaliyete geçirilmesi beklenen otopark, şehir merkezindeki park sorununa çözüm olabilecek potansiyele sahip.

Yetkililerden Çözüm Bekleniyor
Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Ortahisar Belediyesi'nin, bu önemli projeyi faaliyete geçirmek için gerekli adımları atması bekleniyor. Şehrin merkezindeki bu kritik alanın yeniden işler hale getirilmesi, Trabzon için önemli bir hizmet olacak.

Yardım İçin Gelen Rize Belediyesi Kamyonu Trabzon’da Kaza Geçirdi Yardım İçin Gelen Rize Belediyesi Kamyonu Trabzon’da Kaza Geçirdi

Yerel İşletmeler ve Vatandaşlar Mağdur
Şehrin kalbindeki bu iş merkezi ve otopark, işleyememesi nedeniyle bölgedeki esnaf ve vatandaşlar açısından da sıkıntı yaratıyor. İlgili kurumların yetkilileriyle bir araya gelerek sorunun çözümü için adım atmaları bekleniyor.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN