Ziyarete, Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi, Gümüşhaneliler Derneği Temsilcisi Talip Kılıç, Giresunlular Derneği Temsilcisi Berat Eşgünoğlu ve Bayburtlular Derneği Başkanı Sadettin Okay katılım sağladı.

Trabzon Hemşeri Dernekleri Platformu Sözcüsü Ahmet Külekçi, yaptığı açıklamada Doğu Karadeniz’i bir bütün olarak kabul ettiklerini belirterek şu ifadeleri kullandı:
“Bizler, Trabzon’daki hemşeri dernekleri temsilcileri olarak ortak bir platform kurduk. Trabzon’a değer katan her projenin içinde yer alıyoruz. Trabzonspor, şehrin en büyük markası olarak çalışmalarımızda en önemli yerlerden birini tutuyor.”

Şenol Güneş'in Çözüm Odaklı Yaklaşımı Takımı Ayağa kaldırabilecek mi? Şenol Güneş'in Çözüm Odaklı Yaklaşımı Takımı Ayağa kaldırabilecek mi?

Külekçi, yaklaşık 100 bin üyeye sahip hemşeri dernekleri olarak yalnızca sahadaki başarıya değil, her platformda Trabzonspor’a destek verdiklerini vurguladı. “Bu yolda başarılı çalışmalar yapan Başkanımız Ertuğrul Doğan’ın yanındayız” diyerek kulüp yönetimine olan desteklerini açıkça dile getirdi.

Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas ise bu anlamlı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ziyaretin anısına konuklara hediye takdim etti. Hemşeri dernekleriyle kurulan bu güçlü bağ, Trabzonspor’un şehirdeki dayanışma ruhunu pekiştirirken, kulübe olan desteği her alanda büyütmeyi amaçlıyor.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU