Trabzon'da 41 Mahallede Elektrik Kesintisi! Elektrikler Ne Zaman Gelecek? Trabzon'da 41 Mahallede Elektrik Kesintisi! Elektrikler Ne Zaman Gelecek?

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı Mesleki Eğitim Merkezi müdürleri, Trabzon İl Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah Yıldırım’ın başkanlığında Of Mesleki Eğitim Merkezi’nde bir araya geldi. Toplantıya katılan Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, misafirlere hoş geldin diyerek toplantının başarılı geçmesi temennisinde bulundu.

MESLEKİ EĞİTİMİN ÖNEMİ VURGULANDI

Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, mesleki eğitimin Milli Eğitim Bakanı tarafından memleket meselesi olarak değerlendirildiğini belirterek, “Of ilçemizde bu yıl meslek liselerindeki kayıt sayısı geçen yıla göre yüzde 100 artmıştır. Bu başarı, doğru adımlar atıldığında öğrencilerimizin ve ailelerinin mesleki eğitime yönlendirilmesiyle mümkün olacaktır” dedi.

BAŞARI ARTARAK DEVAM EDİYOR

Trabzon İl Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah Yıldırım, toplantının ev sahipliğinden dolayı Of İlçe Milli Eğitim Müdürü Kabahasanoğlu’na teşekkür ederek, mesleki eğitimin Trabzon genelinde giderek artan bir öneme sahip olduğunu belirtti. Yıldırım, mesleki eğitimdeki bu yükselişin hem öğrenciler hem de ülke için büyük kazanımlar sağlayacağını ifade etti.

Of’ta gerçekleşen bu toplantı, mesleki eğitimin geleceğine yönelik önemli değerlendirmelerin yapıldığı verimli bir buluşma olarak kayıtlara geçti.

Muhabir: BİROL SANCAK