Büyükşehir’den Aşure Günü Etkinliği: Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Aşure Günü etkinliği kapsamında hemşehrilerine aşure dağıtacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “Bereketin, paylaşmanın, birlik ve beraberliğin simgesi Aşure Günü’nde hemşehrilerimizle birlikte aşure ikramımızda buluşuyoruz” dedi. Etkinlik, 19 Temmuz Cuma günü saat 13.30'da Trabzon Meydan Parkı'nda gerçekleşecek.

Trabzon’da Gündem Yoğun: Esnaftan Eğitime, Spor Camiasından Tepkilere Kadar Sıcak Gelişmeler! Trabzon’da Gündem Yoğun: Esnaftan Eğitime, Spor Camiasından Tepkilere Kadar Sıcak Gelişmeler!

Trabzon Bakanlıkta: Çevre Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u, AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, Mustafa Şen, Yılmaz Büyükaydın, Vehbi Koç, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ve Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

Ahmet Kaya Mahallelerde: Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, 3 Nolu Erdoğdu Mahallesi muhtarı Mahmut Hayır’ı yeni muhtarlık ofisinde ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini sundu.

İsmet Çalık Araklı’da: Araklı Belediye Başkanlığına seçilen Dr. Hüseyin Avni Coşkun Çebi’yi, Vakıflar Bölge Müdürü İsmet Çalık ziyaret ederek kendisine bir tablo takdim etti ve hayırlı olsun dileklerini iletti.

Artvin’den Selam Olsun: Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Hizmet-İş Sendikası Trabzon Şube Başkanı Şevket Çelik, sendika çalışmaları için Artvin’e gitti. Çelik, “Ülkemizin en yüksek, dünyanın 5. yüksek barajı Artvin’den selam olsun. Allah’ım devletimize milletimize zeval vermesin” dedi.

Maçka Bir Başka Güzel: Trabzon’un Maçka İlçe Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan, ilçeyi Avrupa’nın turizm şehirlerinden bile güzel bir noktaya getirdi. Maçka’yı ışıl ışıl yapan Koçhan, “Maçka saat kulemiz ve Turgut Özal parkımıza gece bir bakış” notu ile Maçka’nın güzelliklerini sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Efendioğlu’na Sürmene’de Yeni Görev: Trabzon’un Sürmene ilçesinde uzun süre bürokrat olarak görev yapan Yusuf Efendioğlu, yeniden Sürmene’ye dönüyor. Efendioğlu’nun Sürmene Belediye Başkan Yardımcılığına memur kontenjanı ile göreve geleceği öğrenildi. Önümüzdeki hafta Gençlik ve Spor Hizmetlerindeki görevinden ayrılacak olan Efendioğlu, Sürmene ilçesinde göreve başlayacak.

Mustafa Şen Davet Etti: AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Mustafa Şen, sosyal medya hesabı üzerinden Akçaabat Müzik ve Halk Oyunları Festivali’ne katılım çağrısında bulundu. Şen, 32. Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halk Oyunları Festivali için geri sayımın başladığını belirterek, vatandaşları festivale davet etti. Halk oyunları ve kültür sanatın buluştuğu bu önemli etkinliğe tüm hemşehrilerini beklediğini dile getirdi. Festivalin, yöresel kültürün ve sanatın zengin bir şekilde sergilendiği bir platform olduğunu vurgulayan Şen, katılımcıları festivalde buluşmaya davet etti.

Muhabir: BİROL SANCAK