Silahla yaralamanın firari şüphelisi yakalandı Silahla yaralamanın firari şüphelisi yakalandı

8 Yıldır Dinmeyen Acı

Akçaabat ilçesinde eşi Gönül Uslu ile yaşayan Hüseyin Uslu, oğlunun şehit düşmesinden bu yana yaşadıkları acının dinmediğini ifade etti. TAKA Gazetesi'ne konuşan Uslu, 15 Temmuz’da yaşanan acıyı unutmalarının mümkün olmadığını belirterek, “Benim için Fethullah Gülen’in ölmesi bir şey fark etmiyor. O hain yüzünden evladımı kaybettim. Hıncımı alamadan öldü. Eğer bir şey yapabilseydim belki içim biraz rahat ederdi. Ama yapamıyorum” ifadelerini kullandı.

"Lanet Olsun"

Fethullah Gülen’in ölümünü sevinçle karşıladığını belirten Hüseyin Uslu, yaşadığı acıyı ve öfkeyi şu sözlerle dile getirdi:
“Benim için bir şey değişmedi. Oğlumun acısı yüreğimizde duruyor. 15 Temmuz’da o hainlerin yaptıklarını asla unutmam. Gülen’in ölmesi elbette ki iyi bir şey ama bana hıncımı almadan ölmesi yetmiyor. Lanet olsun ona ve yaptığı her şeye.”

Samet Uslu, 15 Temmuz’da Şehit Düşmüştü

Trabzonlu Samet Uslu, 15 Temmuz 2016’da FETÖ’nün hain darbe girişimi sırasında İstanbul Boğaz Köprüsü'nde hayatını kaybeden kahramanlardan biriydi. Şehit Uslu, ailesi ve tüm Türkiye’nin kalbinde bir kahraman olarak anılmaya devam ediyor.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA