AK Parti Trabzon Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan, Malazgirt Zaferi'nin önemini vurgulayarak şu ifadelerde bulundu: "Sultan Alparslan ve kutlu ordumuz, Malazgirt’te kazandığı zaferle Anadolu’yu bizlerin ebedi yurdu yapan adımı attı. Anadolu’ya Malazgirt’ten girip Avrupa’nın ortalarına kadar şanla, şerefle, zaferle yürüyen ecdadımızla iftihar ediyoruz. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla bu zaferi yıldönümünde kutlayacağız. Sultan Alparslan başta olmak üzere, tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz."

Trabzon teşkilatı, kutlamalar sonrası otobüslerle Trabzon’a geri dönecek. Bu anlamlı yolculuk, tarihi zaferin 953. yılında bir kez daha anılması ve gelecek nesillere aktarılması açısından büyük bir önem taşıyor. Tüm hazırlıklar tamamlanmış durumda ve teşkilat üyeleri, coşku dolu bir kutlama için Muş’a ulaşıp Malazgirt ruhunu yeniden yaşayacaklar.

Kozoğlu’nun İstifası ile Boşalan İlçe Başkanlığına Bomba İsim: Arsin’e Örnek Geliyor! Kozoğlu’nun İstifası ile Boşalan İlçe Başkanlığına Bomba İsim: Arsin’e Örnek Geliyor!

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU