Trabzonspor'da Sevindiren Haber! Nwakaeme Ve Vısca Takıma Döndü Trabzonspor'da Sevindiren Haber! Nwakaeme Ve Vısca Takıma Döndü

HAKEMLERLE ÖZEL TOPLANTI

Türkiye Futbol Federasyonu’nda 18 Temmuz’da gerçekleştirilen Olağan Mali Seçimli Genel Kurul’da başkanlığa seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu ve ekibi projeleri hayata geçirme adına kolları sıvadı. Türk futbolunun sorunlarını bildiklerini ve bunları düzeltmek için yola çıktıklarını genel kurulda açıklayan TFF Başkanı Hacıosmanoğlu ve ekibi adeta kolları sıvadı. TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, hakem konuşana büyük önem veriyor. Öncelikli olarak hakem camiasıyla işe başlayacak olan Hacıosmanoğlu’nun Yabancı VAR uygulamasını kaldırması bekleniyor. Gerçekleştirilecek toplantılarda hakemlerin özgüvenlerini yerine getirmek için çalışmalara başvurulacak.

YABANCI KURALI DEĞİŞECEK Mİ?

Hacıosmanoğlu yönetiminin, öncelik verdiği konulardan birinin de yabancı kuralı olduğu biliniyor. Mevcuttaki 12 yabancı kuralının değişmesi bekleniyor. Kulüplerle toplantı yapmaya hazırlanan TFF Başkanı Hacıosmanoğlu’nun yapacağı toplantılar sonrası kulüplerin fikirleri doğrultusunda yabancı kuralını değiştirmesi gündemde. Gelen bilgilere göre yabancı kuralında sınırın kalkabileceği belirtiliyor. Hacıosmanoğlu’nun projelerinden biri de deplasman yasaklarının kaldırılması var. Bu konu hakkında da önemli mesafe alınması bekleniyor. Başkanların açıklamalarından dolayı Disiplin Kurulu'nun verdiği para cezalarını içeren maddenin kaldırılmasına yönelik de bir proje var. Bu konuda İbrahim Hacıosmanoğlu'nun ekibinin bazı çalışmalar yaptığı biliniyor. Hacıosmanoğlu başkanlığındaki TFF yönetiminin kısa süre içinde acil olan projeleri hayata geçirmeleri bekleniyor.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN