Geniş Katılımlı Nikah ve Düğün Töreni

Nikah ve düğün merasimine Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, eşi Güllühan Yıldırım, Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, Trabzon Ticaret Borsası (TTB) Meclis Başkanı Nevzat Özer, Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Ergan, DKİB Başkan Yardımcısı Ahmet Hamdi Gürdoğan, siyasi parti ve STK temsilcileri, geçmiş dönemlerde görev yapan ilçelerin eski belediye başkanları, kamu kurum amirleri, TTB Meclis üyeleri, borsa çalışanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Vali Yıldırım’dan Tavsiyeler

Gürkan Uygun "Temel" Filmi İçin Trabzon'da! Bordo Mavi Kravatı Sosyal Medyada Olay Oldu Gürkan Uygun "Temel" Filmi İçin Trabzon'da! Bordo Mavi Kravatı Sosyal Medyada Olay Oldu

Şahitlerin huzurunda nikah akitlerini tamamlayıp bir ömür mutluluğa yelken açan genç çiftin nikah cüzdanlarını Trabzon Valisi Aziz Yıldırım takdim etti. Vali Yıldırım, gençleri tebrik ederek hayatları boyunca mutlu olmaları için tavsiyelerde bulundu.

Renkli Anlar ve Geleneksel Takı Merasimi

İlk dansın ardından horon ekibinin gösterileriyle renklenen düğün merasimi, pasta kesimi ve geleneksel takı merasimiyle devam etti. İskenderoğlu ve Atmaca ailelerini tebrik ediyor, Mehmet Emin ve Cemre’ye ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA