Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi Sanatevinde Güzel Bir Sergi Açtı Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi Sanatevinde Güzel Bir Sergi Açtı

TRABZONLU ÖĞRENCİLER  GURURLANDIRDI
Sivas'ta düzenlenen yarışmada Trabzonlu öğrenciler aldıkları derece ile Trabzon'u gururlandırdı. Sivas, Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce İmam Hatip Ortaokulu ve İmam Hatip Lisesi öğrencileri arasında düzenlenen; Genç Nida Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması 2. Bölge Finaline ev sahipliği yaptı. Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Asım Şahin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi koordinesinde Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezinde gerçekleştirilen yarışma programına Millî Eğitim Müdürü Necati Yener, Çaykara Şehit Ahmet Çamur İmam- Hatip Lisesi ve  öğrencilerini yarışmaya hazırlayan efsane Müdür Yardımcısı meslek hocası Hasan Bal, okul idarecileri, öğretmen ve öğrenciler katılım sağladı. 10 İmam Hatip Ortaokulu, 8 Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisinin katılım sağladığı bölge finali, büyük ilgi gördü. Yarışmanın sonunda dereceye giren öğrenciler için ödül töreni düzenlendi.

YENER, TEŞEKKÜR ETTİ 
Ödül töreninde konuşan İl Millî Eğitim Müdürü Necati Yener, "Finalde yarışan ve yarışmaya katılım sağlayan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Bugün öğrencilerimizin her biri gerçekten çok güzel bir Kur'an ziyafeti sundular. Hafızalarımızda, gönlümüzde derin izler bırakan bir program gerçekleştirildi. Bu programın düzenlenmesinde emeği olan tüm öğretmen ve okul idarecilerimize de teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

ÖDÜLLER TAKDİM EDİLDİ 
Yener'in konuşmasının ardından derece elde eden öğrencilere ödülleri takdim edildi.
BİRİNCİLER ÇAYKARA VE AKÇAABAT'TAN
Genç Nida Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması 2. Bölge Finalinde lise kategorisinde; Trabzon Akçaabat Şehit Samet Uslu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Büşra Gedikli birinci, Sivas Asım Şahin Kıza Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Nisa Nur Yüceyurt ikinci, Amasya Merzifon Şehit Ahmet Özsoy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Büşra Dağıstan ise üçüncü oldu. Ortaokul kategorisinde ise Trabzon Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi/Ortaokulu öğrencisi Hayrunnisa Yıldız birinci, Sivas Zeki Hayran İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Zeynep Yücekaya ikinci, Sivas Asım Şahin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi/Ortaokulu Zeynep Nur Kocabaş ise üçüncülük derecesini elde etti. 
BAL: "GAYRET GÖSTERİYORUZ"
Hasan Bal, kendilerini gururlandıran öğrencilere çok teşekkür etti. Çaykara’da eğitimin her zaman yükselmesi için gayret göstereceklerini ve öğrencilerin yanında olmayı sürdüreceklerini kaydetti.

Editör: Birol Sancak