MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar ve yönetim kurulu üyeleri, 1980'lerin kanlı ve karanlık döneminde şehit olan Trabzonlu Sedat Küllaç’ı mezarı başında rahmet ve dualarla andı. 1 Nolu Bostancı Mahallesi’nde gerçekleştirilen mezar ziyaretinde, ülkücü şehit Sedat Küllaç’ın ailesi ve yakınları duygu dolu anlar yaşadı.

“45 YILDIR İLK KEZ HATIRLANDIK”

Sedat Küllaç’ın ailesi ve yakınları, MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar’a ve yönetim kurulu üyelerine şehitlerini hatırladıkları için teşekkür ederek, “45 yıldır ilk defa bir İl Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri şehidimizi ve bizleri hatırladı. Ömer Başkan ve ekibine teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

DİĞER ŞEHİTLER DE UNUTULMADI

MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar, 1980 darbesinin yıldönümünde Trabzonlu diğer ülkücü şehitler Hamit Şahin ve Ümit Yaşar Beyazoğlu’nu da mezarları başında rahmet ve dua ile yad etti. Bu anlamlı ziyaretler, 45 yıl sonra hatırlanan şehitlerin ve ailelerinin gönüllerine dokundu.

Ziyarette yaşanan bu anlamlı ve duygusal anlar, 1980’li yılların acılarını bir kez daha hatırlatarak, şehitlerin unutulmadığını gösterdi. Şehit Sedat Küllaç’ın kabri başında yapılan bu ziyaret, şehitlerin hatırasını yaşatmanın önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

Mühendis, Mimar ve Şehir Plancılarından Tarihi Mesaj: 45 Yıllık Mücadele Yeniden Alevleniyor! Mühendis, Mimar ve Şehir Plancılarından Tarihi Mesaj: 45 Yıllık Mücadele Yeniden Alevleniyor!

Muhabir: AYŞEN KARABİNA